Veel maatjes aanwezig bij de Rotterdamse Havenstad Haringparty
Donderdag 29 juni 2017 vond de tweede editie van de Havenstad Haringparty 'Maatjes in klantcontact' plaats. Dit jaar heeft vriend van de CCMA, FINTREX de enige echte haringparty voor de klantcontactbranche georganiseerd met Hoffelijk. Zo'n 250 vakgenoten hebben kunnen genieten van de Hollandse Nieuwe op het terras van de sociëteit van De Koninklijke Roei- en Zeilvereeniging ‘De Maas' aan de Veerhaven in Rotterdam.

Na weken prachtig weer in Nederland was het in de week van de Havenstad Haringparty iets minder, maar gelukkig was het tijdens het event droog en brak zelfs de zon af en toe door. Onder het genot van de live muziek van de Crazy Acoustics en de Hollandse Nieuwe was het een geslaagde borrel! Een sfeerimpressie van de haringparty vind je hier:https://www.youtube.com/watch?v=KDZ5ZQ_79gc

FINTREX & Hoffelijk
FINTREX, een jonge, ambitieuze, landelijk opererende organisatie met Rotterdamse roots, wil het vak klantcontact verbeteren. Binnen de recruitment organisatie is dan ook veel aandacht voor de (zelf)ontwikkeling van medewerkers. Voordat deze via FINTREX aan de slag gaan, doorlopen ze een opleidingstraject bij Hoffelijk. Het traject bestaat uit het behalen van een of meer Wft-diploma’s en een onboardingprogramma van de specifieke opdrachtgever. De opleidingen en het onboardingprogramma worden gevolgd via het leerplatform van Hoffelijk.

 

 


Hier kun je je inschrijven voor de Havenstad Haringparty 'Maatjes in klantcontact'

Direct aanmelden voor dit event:

Ik / wij zijn: * 

 

Bedrijfsnaam *
Voor en achternaam *

 

E-mailadres *
Mobielnummer *

 

* verplicht

Netgemak Internetbureau