Beste klantcontact professional(s),

CCMA is dé beroepsvereniging van en voor alle klantcontact professionals in Nederland. We zijn een toonaangevend, inspirerend platform dat vakmanschap waardeert, continu ontwikkelt en verbinding zoekt met actieve leden en kennispartners.


De vereniging ziet klantcontact als branche overschrijdend, het is overal! In klantcontact draait het om het gevoel dat je overbrengt, het gaat om verbinden. Connect is onze waarde en drukt uit dat wij de verbindende schakel in klantcontact willen zijn.


Wij zijn de oprichter en eigenaar van goed gewaardeerde events zoals de Nationale Klantcontact Week, Manager of the Year en sitevisits bij leden en vakgenoten. In alle onze events staan de waardering van vakmanschap, kennis deling en verbinding centraal.


Wilt u meedenken met ons?
De CCMA is altijd op zoek naar actieve (bestuurs)leden die graag willen meepraten en organiseren van diverse Contact Center activiteiten. Bent u zo iemand en wilt u graag actief meedraaien binnen onze vereniging, laat het mij of één van de andere bestuursleden weten of neem contact op met ons secretariaat door te mailen naar: secretariaat@ccma.nu

Wellicht tot gauw en anders verwelkom ik u graag bij één van onze activiteiten.
 

Met vriendelijke groet,

 

 

Daniëlle Morf - danielle@ccma.nu

Voorzitter CCMA


Netgemak Internetbureau