Welk lidmaatschap past het beste bij mij?

De CCMA kent 5 verschillende vormen van lidmaatschap. Er is altijd een lidmaatschapsvorm die bij u past.
Hieronder een overzicht van de verschillende vormen die we te bieden hebben.

1 - CCMA basis lidmaatschap
Het meest bekende en oudste lidmaatschap waar we als vereniging mee groot geworden zijn. Een persoonsgebonden lidmaatschap, u bent persoonlijk lid van de vereniging en neemt het lidmaatschap automatisch mee naar uw nieuwe werkomgeving mocht u daarvan veranderen. Uw werkgever mag de contributiekosten vanzelfsprekend voldoen. Lid worden is mogelijk als u customer contact- of callcenter manager bent binnen een inhouse- of facilitair center en er géén commerciële belangen zijn (zoals Marketing manager / Director Sales / CEO, etc. binnen het bedrijf). Heeft u wel commerciële belangen, dan is het CCMA Vrienden (businessclub) wellicht een optie voor u.

Lidmaatschap per jaar € 499,- | Lid worden
 

2 - CCMA bedrijfslidmaatschap (1 persoon)

Lid worden is mogelijk als bedrijf of organisatie (rechtspersoon) en het lidmaatschap is daarmee niet persoonsgebonden. Lid worden is mogelijk als het bedrijfslid in de customer contact- of callcenter branche actief is. De contactpersonen / leden hebben géén commerciële belangen binnen dit lidmaatschap (zoals Marketing manager / Director Sales / CEO, etc. binnen het bedrijf). Heeft u wel commerciële belangen, dan is het CCMA Vrienden (businessclub) wellicht een optie voor u.
 

Lidmaatschap per jaar € 499,- | Lid worden


3 - CCMA Bedrijfslidmaatschap (max. 5 personen)
Een zeer populaire lidmaatschapsvorm omdat de contactcenter manager daarbij het hoofdlid is en hij of zij bij elke activiteit max. 4 collega's (binnen het bedrijf) kan meenemen of namens hem 5 collega's naar een CCMA event kan sturen. Dit is vooral bedoeld om uw supervisor(s), teamleader(s) maar ook b.v. uw WFM planner kennis te laten maken met de evenementen van de CCMA.

Uw werkgever beheert het lidmaatschap en is niet persoonsgebonden maar bedrijfsgebonden (rechtspersoon). De contactpersonen / leden hebben géén commerciële belangen binnen dit lidmaatschap (zoals Marketing manager / Director Sales / CEO, etc. binnen het bedrijf). Heeft u wel commerciële belangen, dan is het CCMA Vrienden (businessclub) wellicht een optie voor u.

Lidmaatschap per jaar € 1399,- | Lid worden

 

4 - Vrienden van de CCMA
Bent u leverancier aan de contact center branche dan hebben wij een speciaal pakket voor u samengesteld waaruit u kunt kiezen. Voor iedere vriend van de CCMA hebben wij een geschikt pakket beschikbaar.

Voor meer informatie over 'Vriend worden van de CCMA' mail naar secretariaat@vccma.nl of KLIK HIER voor de 'Vrienden van de CCMA' .


5 - CCMA Nieuwsbrieflezer
Wilt u gewoon op de hoogte blijven van onze activiteiten en daar soms op inhaken, dan is een lidmaatschap op onze nieuwsbrief een goede optie.

Klik HIER om u zich daarvoor in te schrijven.

 

Prijzen zijn excl. 21% b.t.w. en worden tijdens de ALV door de leden bepaald.


Netgemak Internetbureau