Klant Contact Services coördineert telefonische donaties Nederland helpt Nepal

 

Afgelopen zaterdag is Nepal getroffen door een aardbeving  met een kracht van 7.9 op de Schaal van Richter. Miljoenen mensen zijn getroffen, duizenden doden en gewonden zijn het gevolg. De inwoners van Nepal hebben hulp nodig.  Er is dringend behoefte aan voedsel, drinkwater, opvang en medische zorg. Daarom hebben de 11 samenwerkende hulporganisaties achter Giro555 een nationale actie opgezet: Nederland helpt Nepal.

 

Vandaag (1 mei) is de landelijke actie van de SHO ten behoeve van de slachtoffers van de aardbeving in Nepal van start gegaan. De hele dag is er via radio en televisie aandacht voor de slachtoffers van deze ramp. Vanaf 18.00 uur vanavond zal KCS de telefoonopvang verzorgen van deze actie. Met totaal circa 200 vrijwilligers zullen wij vanuit ons contactcenter in Zoetermeer donaties telefonisch verwerken.

 

Al eerder verzorgde KCS de opvang van telefoonverkeer tijdens de televisie actie Stop de Ebola ramp.  Diederik Renne (directeur KCS): ‘Wij zijn er bijzonder trots op dat we gevraagd zijn om ook de telefonische opvang van deze televisie actie te mogen verzorgen.  We rekenen op een enorme betrokkenheid vanuit de Nederlandse samenleving en verwachten het erg druk te krijgen vanavond” . 

 

Nederland helpt Nepal

Geef nu en bel 0800- 1112 


Netgemak Internetbureau