XS4ALL Beste provider bij Tros Radar.

 

Donderdag 27 mei jl was er een cameraploeg van Tros Radar olv Antoinette Herzberger in het pand van XS4ALL om Theo de Vries - algemeen directuer en Ronald Bregten te interviewen. Tros Radar maakte een item over de beste (XS4ALL) en de slechtste provider van het afgelopen jaar naar aanleiding van een onderzoek onder 41.000 Radar-kijkers. Ze hebben aan ons gevraagd hoe het komt dat wij zo goed zijn, en aan de directeur van .. hoe het komt dat zij niet zo goed zijn :-)

In het onderzoek deden verder nog mee: KPN, Tele2, Online, Telfort, UPC en Ziggo

Een belangrijke reden dat XS4ALL als beste uit het onderzoek komt is onze uitstekende helpdesk! (weten sommige van jullie als klant natuurlijk al lang). Niet alleen de telefonische bereikbaarheid, maar ook de deskundigheid en klantvriendelijkheid spelen een belangrijke rol.

Op de testresultaten kan CCMA lid Ronald Bregten super trots zijn: "het is duidelijk dat onze klanten erg blij zijn met de deskundigheid en klantvriendelijkheid van de helpdesk medewerkers. Radar was ook echt onder de indruk. "

Het interview is opgenomen op de helpdesk, zodat je op de achtergrond ook iets van de helpdesk ziet. Dat geeft een veel menselijker beeld van XS4ALL dan een directiekamer en het geeft goed de sfeer weer van ons bedrijf.

Ronald ervaarde het als een super plezierig interview, het werd  maandag 31 mei - uitgezonden om 20:30 op Nederland 1. www.uitzendinggemist.nl

Als u in de gelegenheid bent, dan beslist even kijken naar deze uitzending.
Het komt niet altijd voor dat een provider in de prijzen valt!

 

 

Tijdelijk andere domeinnaam

 

www.vccma.nl

 

De domein ccma.nl is tijdelijk voor ons niet beschikbaar, vandaar dat we gebruik maken van www.vccma.nl.

 

Wij informeren u natuurlijk weer als de domein weer in ons bezit is. 


Netgemak Internetbureau