Jaarlijkse Fintrex Lunch

 

Ieder jaar vindt tijdens Multichannel, het jaarlijkse event voor e-commerce, contactcenters en direct marketing het Telecommerce Gala plaats. Dan worden de Nationale Contactcenter Awards (NCCA) uitgereikt aan bedrijven die een bijzondere prestatie in klantcontact hebben neergezet. Ook dit jaar organiseerde FINTREX de ‘Nominees’ FINTREX Lunch in Grand Hotel Karel V te Utrecht. Alle NCCA-genomineerden zaten aan tafel: Samsung Electronics Benelux BV, Nederlandse Energie Maatschappij, ING, PostNL, Simyo, Webhelp, arvato Benelux BV, Xerox, BSG Contact BV, Teleperformance Benelux BV, Hollandsnieuwe en Experience Groep, DHL en Randstad en tot slot Philips Consumer Life Style Benelux. Keynote Tom Coronel gaf de gasten van de FINTREX Lunch een intrigerend kijkje in zijn e-commerce business, goed voor een jaaromzet van 47 miljoen euro.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Micha Willemse nieuw lid RvA FINTREX Groep

 

09:19 uur | 19 februari 2014


Per januari 2014, kent de Raad van Advies van de FINTREX Groep een nieuwe samenstelling. Micha Willemse, medeoprichter en voormalig directeur Unamic/HCN, heeft de plek ingenomen van raadslid Tobias Walraven. De huidige samenstelling van de Raad van Advies bestaat uit drie personen: Dian van Leeuwen (voorzitter), Hans Kadiks (finance) en Micha Willemse (commerce).

 

Na twee jaar succesvolle samenwerking gaat Walraven een functie bekleden welke niet te combineren is met de Raad van FINTREX. Derhalve is FINTREX op zoek gegaan naar een nieuwe ondernemer. Robin Jansen (Algemeen Directeur) en Martijn Herfkens (Commercieel Directeur) denken in Micha Willemse iemand gevonden te hebben die de uitdaging aan kan om de zetel van Tobias Walraven over te nemen.

 

Willemse zal de directie van FINTREX adviseren op het gebied van commerce & strategy.

 

Binnen de klantcontactcenter wereld is Willemse geen onbekende. Als voormalig mede-eigenaar en directeur van één van de marktleiders in outsourced customer contact dienstverlening, Unamic/HCN, overgenomen door Xerox, kent hij de hoekstenen van een succesvolle onderneming in de klantcontact branche.

 

Naast zijn betrekking binnen de Raad van Advies van FINTREX Groep is Willemse COO van Webbapptool B.V. en is hij als investeerder en adviseur actief bij o.a. Roamler B.V. en Rockstart Accelerator.

 

Reacties naar aanleiding van dit bericht kunt u versturen naar Annemieke van Schijndel avanschijndel@fintrex.nl.

Rik Westera nieuwe aanwinst Directieteam FINTREX

 

Rik Westera is sedert 6 januari 2014, in de rol van Operationeel Directeur, de nieuwe aanwinst van het FINTREX Directieteam. Westera (46 jaar) is een bekend gezicht in de regio Rotterdam en heeft de afgelopen 16  jaar als directeur van Verwiel & Wijngaard de dagelijkse leiding en verantwoordelijkheid over de specialist in personeelsprojecten.


Naast zijn werkzaamheden als directeur was hij ook als extern deskundige verbonden aan de Vakgroep Leisure management van de Hogeschool Rotterdam en heeft hij een actieve rol gespeeld in het Genootschap voor Eventmanagers. De afgelopen jaren hebben Robin Jansen (Algemeen Directeur) en Martijn Herfkens (Commercieel Directeur) met FINTREX een sterkte groei doorgemaakt: een verviervoudiging in twee jaar tijd.


“Om met de toename van partners, projecten en personeel onze meerwaarde te blijven borgen hadden we een ervaren operationeel directielid nodig. Iemand die meteen in deze hogesnelheidstrein kan springen, en dan ook nog eens niet als passagier maar als locomotief”, aldus Robin Jansen. “Met Rik hebben we zo iemand binnenboord gehaald. Hij past binnen de bedrijfscultuur, geeft nieuw inzicht in operationele processen en neemt een zeer groot netwerk met zich mee. Op termijn zullen we nog een vierde directielid toevoegen aan ons team.”Rik Westera zal in zijn rol als Operationeel Directeur, binnen de FINTREX directie, verantwoordelijk zijn voor de interne organisatie en de bedrijfsprocessen van de Business en Recruitment Unit.


Link naar profiel Rik Westera:  http://fintrex-groep.nl/organisatie/rik-westera/


Reacties naar aanleiding van dit bericht kunt u versturen naar Annemieke van Schijndel (avanschijndel@fintrex.nl).
 


Netgemak Internetbureau