Vrienden van de CCMA 


De CCMA is een beroepsvereniging voor leidinggevenden in het Customer Contact werkveld met als doel het verhogen van het kennisniveau van de leden door kennisoverdracht en educatie en dit vakgebied verbinden en integreren met andere bedrijfsonderdelen.. Leveranciers en consultants kunnen "vriend" worden van de CCMA door lid te worden van de "Vrienden van de CCMA".

 

Hiermee komt u direct onder de aandacht van uw kerndoelgroep, het management werkzaam in Customer Contact. Bovendien is het mogelijk om daadwerkelijk contact met de CCMA leden te hebben als u aanwezig bent op één van onze events of deelneemt aan diverse activiteiten. En nog veel meer.

 

Als Vriend van de CCMA geniet u van diverse voordelen

- Logo op de CCMA website (homepage)

- Een profielpagina op de website van de CCMA in de Vrienden rubriek

- Eerste mogelijkheid tot (extra) sponsoring CCMA events, vaak ook tegen gereduceerd tarief

- Toegang tot het verschillende congressen van samenwerkingspartners, vaak tegen gereduceerd tarief

- Onder de aandacht komen van nieuwe CCMA leden

- Bezoeken van de CCMA Site visits en andere bijeenkomsten (1 persoon)

- Bedrijfsnieuws publiceren op de website (zoals persberichten, nieuwe diensten)

 

Code of Conduct

Deze gedragsregels zijn onze spelregels die zowel in uw voordeel als in het voordeel van de leden zijn. Onze leden stellen onderlinge contacten op prijs, ook met de Vrienden. Door de jaren heen is duidelijk geworden dat platte bedrijfspromotie en harde acquisitie niet op prijs wordt gesteld. Objectieve informatie en feitelijke inhoudelijke bijdragen worden zeer gewaardeerd. Voor de Vrienden dient het opbouwen van een relatienetwerk en winnen van vertrouwen een belangrijk uitgangspunt te zijn. Tegen ongewenst gedrag wordt opgetreden en zou kunnen leiden tot het verbreken van de Vrienden overeenkomst.

 

Wilt u meer weten?

Bent u geïnteresseerd bel dan het CCMA secretariaat voor meer informatie of maak een afspraak om de uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Ons secretariaat is te bereiken op secretariaat@vccma.nl of via de telefoon op 06 – 31 750 357 of vul het aanvraagformulier in op onze website.

Investering


Vriend worden van de CCMA behelst een investering van € 2500,- (exclusief 21% BTW) voor het lidmaatschapsjaar 2017
Aanmelden en lid worden is per 1-5-2017 gewijzigd, neem contact met ons op en we komen graag langs om het uit te leggen.

 

Spreekt dit u aan en bent u geïnteresseerd in, bel dan het CCMA secretariaat voor meer informatie:


Secretaris CCMA (Gerard Teubner) - 06 21 957 350 of vul het aanvraagformulier in en wij nemen met u contact op.


Netgemak Internetbureau