Cirrus Staffing Services, specialist in personeelsbemiddeling

 

Dienstverlening Cirrus Staffing Services B.V.


Cirrus Staffing Services heeft zich ten doel gesteld om in Nederland een vooraanstaande rol te vervullen op het gebied van personeelsbemiddeling binnen de contact center branche. Cirrus is toegewijd, zowel richting haar opdrachtgevers als richting haar medewerkers.

Breed dienstenaanbod
Cirrus is in staat alle voorkomende personeelsvraagstukken in alle mogelijke inleenvormen in te vullen; van agent tot contact center manager, op basis van uitzenden, detacheren, werving & selectie of flexpool, altijd als maatwerkoplossing naar wens van de opdrachtgever.

Niche speler
Cirrus bemiddelt enkel en alleen klantcontact medewerkers. Cirrus onderscheidt zich met name door haar kennis op het gebied van klantcommunicatieprocessen. Zij kent de branche en volgt de ontwikkelingen op de voet. Daarnaast is zij beter in staat medewerkers te informeren en interesseren voor de openstaande functies, de arbeidsomstandigheden, de uitdagingen etc.. alsmede te anticiperen op het imagoprobleem van het vak contact center medewerker waarmee de sector enigszins kampt.

Kwaliteitspeler
Naast het stellen van hoge eisen aan onze prestaties ten aanzien van aanname-, verloop- en ziektepercentages, stelt Cirrus zich zeer proactief op richting haar opdrachtgevers en treedt op als verlengstuk van de contact center organisatie. Dit vertaalt zich in tijdig en snel communiceren, een ruime bereikbaarheid, snel in staat zijn om extra recruitment capaciteit op te schakelen (b.v. voor ad hoc aanvragen) en interactieve advisering t.a.v. uw personeelsvraagstukken.

Cirrus bedrijft customer care als het gaat om het bedienen van haar medewerkers. De gehele organisatie van Cirrus is ingericht met als doel om een zo goed mogelijke service aan de medewerkers te bieden; korte lijnen die zorgen voor snelle afhandeling van vragen, vaste aanspreekpunten en grote mate van betrokkenheid. Kortom, onze medewerkers hebben het gevoel dat hun werkgever voor hen klaar staat. Uiteindelijk met 1 doel: een zo hoog mogelijke medewerkertevredenheid.

Branchevereniging
Cirrus is lid van het Platform Business Partners van de WGCC, alsmede lid van Vereniging Contactcenters Nederland en de CCMA.

Contactgegevens:
Cirrus Staffing Services

Martinus Nijhofflaan 2
2624 ES DELFT 
 

Overige gegevens :

T  |  015 - 251 75 75
W | www.cirrus.nl

E  |  sales@cirrus.nl
 

 


Netgemak Internetbureau