Over FINTREX

FINTREX flexibiliseert en optimaliseert klantcontact afdelingen en organisaties. Digitaal is daarbij de norm,human skills ons onderscheidend vermogen. Wij leveren altijd de gevraagde inspanning,maar gaan uitsluitend voor het resultaat. Wij zijn een jonge, ambitieuze, landelijk opererende organisatie met Rotterdamse roots. Aanpakken en hard werken zit in ons DNA. Iedere dag zetten onze mensen alles

op alles om het vak klantcontact te verbeteren. Vanuit het hart, continu op zoek naar vernieuwing en een niet te temmen drive.

ONZE DIENSTVERLENING

FINTREX is uw sourcing partner in digitaal klantcontact. Onze dienstverlening brengt flexibele arbeid (W&S, Uitzenden, Detachering, Flexpools) samen met facilitair klantcontact (Outsourcing, Insourcing).

(Managed) Insourcing
Digitaal klantcontact zit bij u in het hart van uw organisatie. FINTREX flexibiliseert en optimaliseert dat digitale klantcontact op basis van haar Managed Insource dienstverlening. Alles vanuit uw locatie(s), integraal door ons verzorgd, inclusief (Wft)opleidingen en diploma’s.

Outsourcing
U zoekt externe kennis en innovatie voor uw digitale klantcontact. Outsourcing van digitaal klantcontact biedt daarnaast veel flexbiliteit tegen aantrekkelijke tarieven. Maak gebruik van onze kennis en innovaties en optimaliseer direct uw digitale klantcontact!

Co-sourcing
Digitaal klantcontact is een kerncompetentie in uw organisatie. Gezamenlijk richten wij de voor u Optimale Sourcingmix in. Uitzenden, detacheren, Flexpool beheer in combinatie met Insourcing en/of Outsourcing behoren daarbij tot onze mogelijkheden.

Crowdsourcing
Wij richten uw digitale klantcontact zodanig in, dat dit tijd en plaats onafhankelijk uitgevoerd kan worden. Wij stellen voor u een team van klantcontact specialisten samen die vanuit huis of welke locatie dan ook, uw digitale klancontact uitvoeren.

Meer FINTREX?
Wilt u graag meer informatie over FINTREX of onze cases bekijken? Bezoek dan onze website www.fintrex-groep.nl.

Contactgegevens
FINTREX B.V.
Aert van Nesstraat 45
3012 CA Rotterdam

Overige gegevens
T | 088-FINTREX (werkdagen van 08.30 uur – 17.00 uur).
W | www.fintrex-groep.nl
E | contact@fintrex.nl

 


Netgemak Internetbureau