Mtel, specialist in klantcontactprocessen


Onderscheidend klantcontact begint met een goede bereikbaarheid van uw gehele organisatie, via diverse kanalen. Als de basis staat helpen wij u graag verder door uw klantcontactprocessen pro-actief te maken en uw serviceniveau te differentiëren voor een optimale klantbeleving. Het effect van deze twee stappen gaat u gegarandeerd terugzien in uw klanttevredenheid. Conversie van leads en verhogen loyaliteit door verwachtingen te overtreffen leidt uiteindelijk tot een sterkere klantenbinding.

Voor alle bedrijven, instellingen en overheden die afhankelijk zijn van het foutloos, efficiënt en effectief afhandelen van klantcontacten en op zoek zijn naar professionaliteit, vertrouwen maar ook gemoedsrust is Mtel de partner voor het op- en uitbouwen van klantrelaties. Wij onderscheiden ons door een proactieve houding en op maat gesneden oplossingen gebaseerd op hoogwaardige technische produkten, applicaties en diensten.

Organisaties opereren in steeds complexere en veeleisende omgevingen. Klanten verwachten 24x7 bereikbaarheid, service die hun verwachting overtreft en onmiddellijk een oplossing voor hun probleem.

Organisaties proberen deze complexe zaken te beheersen door het klantcontact te centraliseren. Contactcenters worden daarom vaak uitgerust met een eigen telefoonnummer, website of e-mail adres, een scala aan procedures en een veel verschillende systemen. Dit leidt tot uniformiteit en voorspelbaarheid, maar niet per definitie tot een klanttevredenheid die echt onderscheidend is.

Buiten het contactcenter om hebben vrijwel alle andere afdelingen binnen uw organisatie ook regelmatig contact met klanten. Bijvoorbeeld als iemand via de telefoniste doorverbonden wordt of als een klant rechtstreeks zijn accountmanager of een filiaal belt.

Om ook deze klantcontacten te kunnen managen biedt Mtel een integraal bereikbaarheid concept dat uw klant centraal stelt. In dit concept komen al onze SaaS diensten samen tot één integrale bereikbaarheid oplossing.

Contactgegevens:

Mtel
Victoria Park Kralingen
Gebouw Plataan
Kralingseweg 233-235
3062 CE Rotterdam

 

Overige gegevens:
T  | 088-4283111

W | www.mtel.nl

E  | info@mtel.nl 


 


Netgemak Internetbureau