Randstad Callflex


Randstad Callflex is een gespecialiseerd onderdeel binnen Randstad Nederland, dat zich bezighoudt met werving, selectie, binding, begeleiding, opleiding en advies binnen klantcontact. Dagelijks werken zo’n 6.000 flexwerkers via Randstad Callflex als klantadviseur. Daarnaast bemiddelen wij ook teamleiders, planners, trafficers en andere contactcenter specialisten.Met ons onderdeel Multilingual Recruitment brengen wij vraag naar en aanbod van meertalige klantadviseurs bij elkaar. 

 

Randstad Callflex is 15 jaar geleden opgericht en voert haar activiteiten in heel Nederland uit vanuit meer dan 30 (inhouse) locaties. Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om een bijdrage te leveren aan het verbeteren van het imago van de branche, aan het delen van kennis en aan een verdere professionalisering en profilering van het vak. Dit doen wij actief door onder andere onze deelname in verschillende (branche)verenigingen:


• Klanten Contact Academie

• Klanten Service Federatie

• Nationale Contact Center Awards

• CCMA

 

Daarnaast zijn wij de initiatiefnemer van de Nationale CQ-test, een jaarlijks terugkerend evenement, waarin de klantadviseur centraal staat. Adviseurs van verschillende contactcenters nemen het middels het afnemen van een test tegen elkaar op in de strijd om de hoogste Contact Quotiënt.

 

Samen met onze opdrachtgevers is Randstad Callflex constant op zoek naar mogelijkheden om de klanttevredenheid én de tevredenheid van de medewerkers te verhogen. Onze klantadviseurs blijven daardoor aantoonbaar langer, zijn productiever en worden ambassadeur van uw organisatie!

 

Contactgegevens:
Randstad Callflex

Diemermere 25

1112 TC DIEMEN


Randstad Callflex

T |  +31 (0)20 - 569 54 38 - (0)20 - 569 59 11

W |  http://www.randstad.nl/over-randstad/onze-labels/randstad-callflex.xml


Netgemak Internetbureau