Sennheiser Benelux

 

Sennheiser is al 70 jaar synoniem met hoogwaardige producten, hoogwaardig geluid en op maat gemaakte oplossingen voor ieder aspect van de opname, de verzending en de reproductie van geluid. We willen dat mensen niet alleen alle aspecten van geluid horen, maar ze ook voelen.


Sennheiser blijft dankzij Duitse engineering, decennia ervaring in professionele toepassingen en innovatieve wetenschap, trouw aan werkelijke geluidsreproductie en introduceren nieuwe standaarden voor hoofdtelefoons, headsets, microfoons, geïntegreerde systemen, professionele Contact Center en Unified Communication (UC) headsets en speakerphones.

 

“Geluid is onze grootste passie. We zijn met een constante zoektocht bezig om geluid zo perfect als mogelijk op te nemen, te verzenden en te reproduceren. We zijn toegewijd aan deze zoektocht naar het perfecte geluid”.


Professor Dr. Jörg Sennheiser

Onze ‘Pursuit of Perfect Sound’ zal dan ook nooit eindigen, we zullen altijd op zoek blijven en onze passie achterna gaan.

 

Sennheiser is 10 jaar geleden een joint venture aangegaan met de William Demant Holding Group, vooral bekend van Oticon. Oticon ontwikkelt digitale gehoortoestellen en is gepassioneerd om mensen te helpen met gehoorverlies. Sennheiser combineert het beste van deze 2 werelden door de ervaring in hoogwaardige audio en geluidsreproductie te combineren met de geavanceerde microscopische digitale signaalverwerking technologieën van Oticon.
Deze samenwerking zorgt ervoor dat Sennheiser professionele en kwalitatieve headsets en speakerphones produceert met ongeëvenaarde geluidskwaliteit voor heldere communicatie.

 

Sennheiser’s headset en speakerphone portfolio is te verdelen in 4 categorieën:

 

1. Draadloze Dect oplossing; headsets voor deskphone en softphone

Sennheiser D 10 serie (D 10 Phone / USB / USB ML)
  • Sennheiser DW serie (Office / Pro 1 / Pro 2)


2. Bedrade headsets

Beschikbaar in 3 instapmogelijkheden:

  • Sennheiser Culture™  (SC 30/60) serie
  • Sennheiser Circle  (SC 230/260) serie
  • Sennheiser Century™  (SC 630/660) serie


3. Bluetooth headsets

Beschikbaar in 2 series:

  • Sennheiser Presence serie
  • Sennheiser MB Pro serie

 

4. Sennheiser Speakerphone serie

 

Alle producten zijn verkrijgbaar als Microsoft Lync variant!


Contactgegevens :

Bezoek www.sennheiser.nl/experiencesennheiser en ervaar Sennheiser zelf.

 

Contact gegevens:

Sennheiser Nederland BV

Tunerstraat 2

1322 CA ALMERE

 

Overige gegevens:
T  | +31 (0)36 - 53 58 484

W | www.sennheiser.nl

E  | telecom@sennheiser.nl

 

 


Netgemak Internetbureau